пʼятницю, 8 червня 2018 р.

ІІІ етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професії кравець

    З 5 по 7 червня цього року на базі ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму» відбувався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної освіти з професії «Кравець». 
   
Організаторами  цього конкурсу виступили Міністерство освіти і науки України, управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки Тернопільської міської ради та Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Тернопільській області. Оцінювало професійність і майстерність учасників конкурсу, учнів закладів професійної освіти з усіх куточків України,  незалежне журі в складі працедавців - замовників робітничих кадрів. Закарпатську область представляла учениця групи № 2 Деденок Олександра Вадимівна. 

   Згідно з умовами конкурсу, для перевірки теоретичних знань добиралися тестові завдання зі спеціальних предметів, а практичний тур був спрямований на виконання завдання, що відповідає вимогам  4–го робітничого розряду з професії „Кравець“ і передбачає виготовлення дитячого сарафана 36-го розміру з напіввовняної тканини, напівприталеного силуету, злегка розширеного донизу з вшивними рукавами на половину пройми.
    Учасників конкурсу  відзначено дипломами, грамотами й цінними подарунками Міністерства освіти і науки України.

Немає коментарів:

Дописати коментар